ЖЕЉКО ВАСИЋ ПЕСМОМ И СПОТОМ ПОЖЕЛЕО ДОБРОДОШЛИЦУ НА НИШКИ АЕРОДРОМ

By: Aerodrom Konstantin Veliki

Данас је на аеродрому Константин Велики у Нишу представљен спот за најновију песму познатог српског музичара Жељка Васића. Спот је снимљен у несвакидашњем амбијенту, у питању је недавно отворена нова зграда нишког аеродрома.

“Желели смо да вам представимо нову зграду аеродрома Константин Велики у Нишу, да кроз песму посматрате и како изгледа угао путника, које све зоне постоје. Ми на овај начин и едукујемо путнике, али и подстичемо да се наше услуге користе више. Свакако ћемо у наредном периоду креативније комуницирати са путницима, бићемо доступнији, а верујем да ће ова песма бити једна од лепших ствари које су последњих година кренуле из Ниша.” – истакао је Михајло Здравковић, директор “Аеродроми Србије” током представљања спота.

Сценарио за спот најновије песме Жељка Васића је настао као резултат сарадње, а сама реализација дефинитивно има ширу мисију.

“Нова песма, нова локација, прави летњи хит, речи прате причу. Сви са аеродрома су били спремни да ово заиста буде препознатљив пројекат. Ми смо то музички одрадили и мислим да је ово погодак. Оно што показује моје искуство, ово је први спот чије је снимање реализовано у свим сегментима аеродрома. ” – Жељко Васић није крио одушевљење током представљања спота.