На нишком аеродрому Константин Велики у току је снимање нове сезоне ТВ серије ,,Камионџије”

By: Aerodrom Konstantin Veliki

Популарни Баја и Жића, у римејку чувене серије из седамдесетих, камион су заменили модернијим превозним средством и запослили се на аеродрому, и ту, по сценарију, на сцену ступа нишки аеродром, где ће бити снимљене укупно три епизоде.

Снимање се највећим делом обавља у модерном амбијенту нове терминалне зграде Константина Великог, а заврṣ̌не сцене снимаће се и на централним ниṣ̌ким улицама.

Глумце и филмску екипу на сету посетио је градоначелник Драгослав Павловић са сарадницима, заједно са директором “Аеродроми Србије” Михајлом Здравковићем.

Они су разговарали са редитељем Филипом Чоловићем и главним глумцима Тихомиром Станићем и Ненадом Јездићем и изразили задовољство ṣ̌то је за снимање популарне серије, која ће се наредне године емитовати на РТС-у, одабран управо Ниш и нови део нашег међународног аеродрома. Снимање је почело је прошлог петка и трајаће седам дана. Поред Станића и Јездића, у серији играју и Ивана Дудић, Бранимир Брстина, Небојша Миловановић, Анка Гаћеша, Филип Чоловић (који је и редитељ), Јадранка Селец и други. У глумачку поделу су укључени и аматерски глумци из Ниша, као и већи број статиста.