Регистрацијом на лет путем интернета штедите своје време.
Регистрацију је једино могуће извршити на званичној интернет страници изабране авио-компаније (енг. онлине цхецк-ин) или путем одговарајуће апликације за пријаву на лет путем мобилног телефона (енг. мобиле цхецк-ин).
Након успешно завршене регистрације, авио-компанија издаје путнику купон за укрцавање у авион (енг. боардинг пасс), који је потребно одштампати или сачувати у електронској форми и показати на захтев аеродромског особља. Са купоном за укрцавање, уколико немате пртљаг за предају на лет, не морате да се региструјете на шалтерима за регистрацију на аеродрому већ можете одмах приступити контролама које претходе излазу за укрцавање у авион (енг. гате).
Уколико сте се регистровали путем интернета али имате пртљаг који се предаје на лет, потребно је предати га на шалтерима за регистрацију путника на аеродрому при чему се дају на увид купон за укрцавање у авион и валидан лични документ. Шалтери се отварају 120 минута пре полетања авиона и затварају 40 минута пре полетања авиона.
Регистрација на лет путем интернета временски је ограничена, о чему се детаљније можете информисати на интернет страници изабране авио-компаније.
У случају да сте при куповини авио-карте одабрали регистрацију путем интернета а нисте то на време урадили и немате одштампани купон за укрцавање у авион, по правилима одабране авио-компаније биће Вам додатно наплаћена такса за регистрацију путника на аеродрому.

Молимо путнике да при куповини авио-карте провере ограничења авио-компаније која се односе на количину и масу ручног и предатог пртљага.