Обавештeње за путнике

By: Aerodrom Konstantin Veliki

Иако је 2023. година била најбоља од када Аеродром „Константин Велики” у Нишу постоји, на почетку 2024. се суочавамо са ситуацијом да је први нискотарифни авио-превозник Wizz Аir, који је успоставио редован саобраћај са нашег аеродрома, приморан да у оквиру своје мреже линија у наредној летњој сезони привремено прекине летове до Беча и Дортмунда.

Разлог редукције који се не односи само на наш аеродром него и на читаву њихову мрежу, како су нам пренели, лежи у чињеници да се ова авио-компанија сусреће са потешкоћама у раду због проблема са ванредним сервисима и прегледима мотора Pratt & Whitney.

Подсећамо наше путнике да своја права у вези отказаних летова могу остварити путем званичног сајта или кол-центра авио-компаније Wizz Аir.

Надамо се да ће се ситуација што пре стабилизовати и да ће компанија Wizz Аir, као један од најзначајнијих наших превозиоца наставити да и у наредном периоду својим путницима обезбеди разноврсан број дестинација. До тада, нашим путницима у понуди биће укупно седам недељних летова Wizz Аir-а ка Базелу и Мемингену. Сви путници који желе да из Ниша лете до Беча могу то и даље чинити преко авио-компаније Ryanair.