Бебе (узраст до 2 године старости) не заузимају посебно седиште у авиону већ седе у крилу одрасле особе, али им се издаје властити купон за укрцавање у авион. При куповини авио-карте обавезно нагласите да путујете с бебом и наведите њен датум рођења. Прецизне информације о условима превоза беба потражите код изабране авио-компаније приликом куповине карата.

У пратњи бебе мора путовати одрасла особа одређеног узраста, а правила се разликују у зависности од авио-компаније. Прецизне информације потражите код изабране авио-компаније.

Деца узраста од 2 до 12 или 14 година (у зависности од авио-компаније), заузимају посебно седиште у авиону, као и одрасле особе. Није ограничен број деце која путују с једном одраслом особом. Деца морају бити на истој резервацији као и одрасла особа са којом путују. Прецизне информације о условима превоза деце потражите код изабране авио-компаније приликом куповине карата.

У условима који су неопходни за коришћење седишта за бебе/децу током лета као и превоз колица потребно је информисати се код изабране авио-компаније.