Bebe (uzrast do 2 godine starosti) ne zauzimaju posebno sedište u avionu već sede u krilu odrasle osobe, ali im se izdaje vlastiti kupon za ukrcavanje u avion. Pri kupovini avio-karte obavezno naglasite da putujete s bebom i navedite njen datum rođenja. Precizne informacije o uslovima prevoza beba potražite kod izabrane avio-kompanije prilikom kupovine karata.

U pratnji bebe mora putovati odrasla osoba određenog uzrasta, a pravila se razlikuju u zavisnosti od avio-kompanije. Precizne informacije potražite kod izabrane avio-kompanije.

Deca uzrasta od 2 do 12 ili 14 godina (u zavisnosti od avio-kompanije), zauzimaju posebno sedište u avionu, kao i odrasle osobe. Nije ograničen broj dece koja putuju s jednom odraslom osobom. Deca moraju biti na istoj rezervaciji kao i odrasla osoba sa kojom putuju. Precizne informacije o uslovima prevoza dece potražite kod izabrane avio-kompanije prilikom kupovine karata.

U uslovima koji su neophodni za korišćenje sedišta za bebe/decu tokom leta kao i prevoz kolica potrebno je informisati se kod izabrane avio-kompanije.