НИШ – АТИНА НОВА СЕЗОНСКА ЛИНИЈА СА АЕРОДРОМА КОНСТАНТИН ВЕЛИКИ

By: Aerodrom Konstantin Veliki

ОБНОВЉЕНА СЕЗОНСКА ЛИНИЈА НИШ – ТИВАТ

15. Јун – Слетањем авиона Ер Србије из Атине, уз традиционални водени поздрав, свечано је дочекан први сезонски лет ка главног граду Грчке. Авиони Ер Србије превозиће наше путнике ка Атини сваке среде и недеље. 

Директор нишког аеродрома Константин Велики, Душан Кнежевић изразио је задовољство што се понуда редовних сезонски летова током летњег реда летења из године у годину повећава и што је интересовање путника за ове летове велико.

– Користим ову прилику да изразим велико задовољство што ће наш аеродром путницима из Ниша и овог дела Србије моћи да понуди једну туристички доста популарну и занимљиву дестинацију каква је Атина. Данас поред Атине полећу и авиони Ер Србије ка још једној приморској дестинацији, Тивту.

Аеродром Ниш наставиће да ради са садашњим и потенцијално новим авио-компанијама како би нашу понуду дестинација већ за наредну летњу сезону побољшао и унапредио.  – изјавио је директор Кнежевић


Авиони Ер Србије типа АТР 72 превозиће сваког среде и недеље путнике из Ниша ка Атини и обрнуто, односно авиони типа Ербас А319 превозиће сваке среде и суботе путнике из Ниша ка Тивту и обрнуто. За додатне информације посетите сајт www.airserbia.com .

НИШ (ΙΝΙ) – AТИНА (ATH) број лета JU1510 полетање у 06:00 часова
AТИНА (ATH) – НИШ (ΙΝΙ) број лета JU1511 слетање у 10:30 часова

НИШ (ΙΝΙ) – ТИВАТ (TIV) број лета JU1188 полетање у 12:00 часова
ТИВАТ (TIV) – НИШ (ΙΝΙ) број лета JU1189 слетање у 14:35 часова

Путницима из Ниша овог лета се у понуди поред Атине и Тивта налазе и лет до Крфа (Рајанер) и Малте (Рајанер), као и бројне чартер дестинације попут Хургаде, Алање и Анталије.