NIŠ – ATINA NOVA SEZONSKA LINIJA SA AERODROMA KONSTANTIN VELIKI

od: Aerodrom Konstantin Veliki

OBNOVLjENA SEZONSKA LINIJA NIŠ – TIVAT

15. Jun – Sletanjem aviona Er Srbije iz Atine, uz tradicionalni vodeni pozdrav, svečano je dočekan prvi sezonski let ka glavnog gradu Grčke. Avioni Er Srbije prevoziće naše putnike ka Atini svake srede i nedelјe. 

Direktor niškog aerodroma Konstantin Veliki, Dušan Knežević izrazio je zadovolјstvo što se ponuda redovnih sezonski letova tokom letnjeg reda letenja iz godine u godinu povećava i što je interesovanje putnika za ove letove veliko.

– Koristim ovu priliku da izrazim veliko zadovolјstvo što će naš aerodrom putnicima iz Niša i ovog dela Srbije moći da ponudi jednu turistički dosta popularnu i zanimlјivu destinaciju kakva je Atina. Danas pored Atine poleću i avioni Er Srbije ka još jednoj primorskoj destinaciji, Tivtu.

Aerodrom Niš nastaviće da radi sa sadašnjim i potencijalno novim avio-kompanijama kako bi našu ponudu destinacija već za narednu letnju sezonu pobolјšao i unapredio.  – izjavio je direktor Knežević


Avioni Er Srbije tipa ATR 72 prevoziće svakog srede i nedelјe putnike iz Niša ka Atini i obrnuto, odnosno avioni tipa Erbas A319 prevoziće svake srede i subote putnike iz Niša ka Tivtu i obrnuto. Za dodatne informacije posetite sajt www.airserbia.com .

NIŠ (ΙΝΙ) – ATINA (ATH) broj leta JU1510 poletanje u 06:00 časova
ATINA (ATH) – NIŠ (ΙΝΙ) broj leta JU1511 sletanje u 10:30 časova

NIŠ (ΙΝΙ) – TIVAT (TIV) broj leta JU1188 poletanje u 12:00 časova
TIVAT (TIV) – NIŠ (ΙΝΙ) broj leta JU1189 sletanje u 14:35 časova

Putnicima iz Niša ovog leta se u ponudi pored Atine i Tivta nalaze i let do Krfa (Rajaner) i Malte (Rajaner), kao i brojne čarter destinacije poput Hurgade, Alanje i Antalije.