ŽELJKO VASIĆ PESMOM I SPOTOM POŽELEO DOBRODOŠLICU NA NIŠKI AERODROM

od: Aerodrom Konstantin Veliki

Danas je na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu predstavljen spot za najnoviju pesmu poznatog srpskog muzičara Željka Vasića. Spot je snimljen u nesvakidašnjem ambijentu, u pitanju je nedavno otvorena nova zgrada niškog aerodroma.

“Želeli smo da vam predstavimo novu zgradu aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, da kroz pesmu posmatrate i kako izgleda ugao putnika, koje sve zone postoje. Mi na ovaj način i edukujemo putnike, ali i podstičemo da se naše usluge koriste više. Svakako ćemo u narednom periodu kreativnije komunicirati sa putnicima, bićemo dostupniji, a verujem da će ova pesma biti jedna od lepših stvari koje su poslednjih godina krenule iz Niša.” – istakao je Mihajlo Zdravković, direktor “Aerodromi Srbije” tokom predstavljanja spota.

Scenario za spot najnovije pesme Željka Vasića je nastao kao rezultat saradnje, a sama realizacija definitivno ima širu misiju. “Nova pesma, nova lokacija, pravi letnji hit, reči prate priču. Svi sa aerodroma su bili spremni da ovo zaista bude prepoznatljiv projekat. Mi smo to muzički odradili i mislim da je ovo pogodak. Ono što pokazuje moje iskustvo, ovo je prvi spot čije je snimanje realizovano u svim segmentima aerodroma. ” – Željko Vasić nije krio oduševljenje tokom predstavljanja spota.