Sporazum o saradnji između Aerodroma Konstantin Veliki Niš i Aerodroma Nikola Tesla Beograd

od: Aerodrom Konstantin Veliki

beg002
Beograd, 16.10.2018.
– U cilju unapređivanja i obezbeđivanja preduslova za ukupan razvoj vazduhoplovstva u Republici Srbiji, generalni direktor AD Aerodroma Nikola Tesla Beograd Saša Valisavljević i v.d.direktora JP Aerodrom Niš Dušan Knežević potpisali su Sporazum o poslovnoj saradnji.

beg001Sporazum definiše podršku beogradskog aerodroma niškim kolegama. Podrška Aerodromu u Nišu biće realizovana u oblastima tehničkog i tehnološkog razvoja, stručne obuke i usavršavanja zaposlenih u skladu sa programima stručnih službi beogradskog aerodroma i unapređenja pružanja usluga prihvata i otpreme  vazduhoplova, putnika, robe i pošte.

„Aerodromi u Beogradu i Nišu deo su sistema vazdušnog saobraćaja Srbije i uz podršku Vlade i resornog ministarstva beleže rekordne rezultate u poslovanju. Spremni smo da uvek podržimo razvoj niškog aerodroma, što ovaj sporazum i potvrđuje“, naglasio je Vlaisavljević.

Knežević je istakao da je potpisivanje Sporazma nastavak dugogodišnje saradnje i zahvalio menadžmentu beogradskog aerodroma na podršci koja nikada nije izostala. Na ovaj način nastavljena je uspešna saradnja dva aerodroma u razmeni iskustava i stručnoj podršci aerodromu u Nišu.

Press služba Aerodroma Nikola Tesla Beograd