ZIMSKI RED LETENJA OD DANAS U PRIMENI

od: Aerodrom Konstantin Veliki

a7rs
Od danas, 28.10.2018.godine, do 30.03.2018.godine u primeni je zimski red letenja na Aerodromu Konstantin Veliki Niš.  Na mapi destiancija iz Niša je 11 destinacija širom Evrope.

Naš aerodrom do kraja godine očekuje otvaranje još jedne nove linije do Beča od strane niskotarifne avio-kompanije Wizz Air. Ova avio-kompanija započeće svoje letove ka Beču od 17.novembra ka kojoj će leteti svakog utorka i subote odnosno svakog utorka, četvrtka i subote u periodu novogodišnjih praznika (20.12.2018. – 10.01.2018.) odnosno od 14.februara 2019.godine.  Wizz Air će takođe tokom novogodišnjih praznika svakog četvrtka leteti i ka Bazelu.

Ovaj prevoznik leteće redovno i ka drugim destinacijama tokom zimske sezone, izuzev Malmea koga će obustaviti 7.januara.

Ryanair zadržava postojeći broj linija sa našeg aerodroma, no smanjuje broj avio-operacija. Smanjenje se odnosi na liniju do Diseldorfa (Aerodrom Weeze) do koga će leteti posle 4.novembra samo četvrtkom.

SWISS će nastaviti da povezuje Niš sa Cirihom, ali i svetom, tokom zimske sezone do kojeg će leteti svakog petka i nedelje. SWISS nudi putnicima iz Niša i u ovoj sezoni nudi veliki broj destinacija širom Evrope i sveta  konektujući se dalje preko aerodroma u Cirihu.

Zimske red letenja dostupan je na linku, a za dodatne informacije možete kontaktirati Službu za prodaju karata Aerodroma Niš na broj telefona + 381 18 458 33 36.

Korisnički servis Aerodrom Kostantin Veliki Niš