SWISS privremeno vraća Niš na mapu svojih destinacija

od: Aerodrom Konstantin Veliki

U stalnom nastojanju da pozitivno odgovori na potražnju za avio prevozom uprkos raznim ograničenjima putovanja koja su trenutno na snazi, SWISS privremeno ponovo uspostavlja liniju izmedju Ciriha i Niša u periodu oko Nove Godine. Ovi letovi su prvenstveno namenjeni putnicima koji žele da posete prijatelje i rođake tokom praznika na kraju godine.

Letovi za i iz Niša su planirani za subotu, 19. decembra, nedelju 27. decembra 2020.  i subotu, 02. januara 2021.godine. Letove će u ime SWISS-a obavljati Helvetic Airways pо ugovoru o zakupu. Tip aviona koji će leteti na ovoj liniji je Embraer Е190-Е2, sa kapacitetima od 110 putnika.

Aerodromi Srbije – direktor sektora Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu Dušan Knežević rekao je:

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što će avio kompanija SWISS ponovo leteti sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu i to u ovako teškim trenucima za celokupnu vazduhoplovnu industriju.

Uvereni smo da će predstojeći letovi biti dobar pokazatelj našim partnerima da mogu uvek računati na nas i nadamo se da će SWISS već od naredne letnje sezone razmotriti mogućnost ponovnog uvođenja redovne avio linije na relaciji Cirih – Niš – Cirih.

Podsećamo sve putnike da poštuju preporučene mere prevencije u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID – 19, kao i da se detaljno informišu pre puta kod nadležnih službi o načinu i uslovima putovanja u Švajcarsku. “ Preporučujemo svim zainteresovanima da za više informacija o redu letenja i kupovini avio karata posete sajt avio kompanije www.swiss.com, , kontaktiraju SWISS službu rezervacija  011/4300 160  ili svoju turističku agenciju.