Vlada Srbije odala priznanje za postignute rezultate u 2017.godini

od: Aerodrom Konstantin Veliki

a2rs
Prva potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihaljlović u pismu koji je uputila našem aerodromu izrazila je veliko zadovoljstvo povodom ostvarenih istorijskih rezultata postignutih u 2017.godini. Ona je istakla da je Vlada Srbije ponosna na uspeh našeg preduzeća i najavila je da će oni nastaviti sa daljim investicionim ulaganjima i u 2018. godiini.

Pismo prenosimo u celosti:

“ Poštovani direktore,

Istorijski rekord kako u putničkom tako i u kargo saobraćaju koji je Aerodrom Konstantin Veliki Niš ostvario u 2017.godini je na evropskom nivou impresivni rast koji služi Vama na čast, a ponos je svih nas u Vladi Republike Srbije.

Razumevajući potrebu za odgovarajućom dinamikom u razvoju aerodromske infrastrukture, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, će nastaviti sa politikom pružanja koordinisane pomoći u stvaranju uslova za dalji bezbedan prihvat i otpremu vazduhoplova, putnika i robe na Aerodromu Konstantin Veliki.

Upućujem Vam najsrdačnije čestitke na ostvarenom rezultatu.

Uz želje da Vam se ostvare sve ambicije i da Aerodrom Konstantin Veliki i u 2018.godini zabeleži nove istorijski značajne rezultate u poslovanju, želim Vam pre svega, dobro zdravlje, srećnu i uspešnu Novu godinu.

Srdačno Vas pozdravljam,

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministarka
prof.dr Zorana Z. Mihajlović „