BEČ – Nova linija sa Aerodroma Konstantin Veliki

od: Aerodrom Konstantin Veliki

bec

Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air saopštio je danas da će od 15.novembra 3 puta nedeljno (utorak, četvrtak, subota) leteti sa našeg aerodroma do Beča. Karte možete kupiti već sada na sajtu wizzair.com ili kod nas na aerodromu po ceni od 2399 dinara ili 19,99€.

DTF58-YX4AAlGVy U odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja WIZZ nastavlja da širi svoju mrežu linija iz Srbije, nudeći u ovoj godini ukupno 20 linija do 8 zemalja dostupnih sa dva srpska aerodroma, što će dalje doprineti povećenju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja.

Sorina Ratz, PR Wizz Air-a je izjavila:

„Srećni smo što danas najavljujemo našu šestu liniju iz Niša za Beč. Podvlačimo našu posvećenost regionu i radujemo se nastavku našeg plodonosnog partnerstva sa niškim aerodromom kao i otvaranju novih mogućnosti za srpske putnike koji će uskoro moći da otputuju u još jedan dinamičan evropski grad, bilo turistički ili poslovno i to po niskim cenama već od 19,99 evra ili 2.399 dinara. Naša prijateljska i posvećena posada se raduje što će moći da dočeka nove putnike na našim letovima koje obavljamo avionima koji su među najmlađima u Evropi“.

Vladica Đurđanović, generalni direktor JP Aerodrom Niš je izjavio:

„Presrećni smo što novu godinu započinjemo ovako lepim vestima. Aerodrom Konstantin Veliki je spreman da prihvati nove putnike i da opsluži veliki broj aviona. Ova nova destinacija za nas predstavlja novih 45.000 putnika na godišnjem nivou što će doprineti da niški aerodrom i u budućnosti obara rekorde u pogledu broja putnika.“

Podsećamo naše putnike da Wizz Air leti ka još 5 destinacija širom Evrope i to ka Ajndhovenu (do kraja zimske sezone), Bazelu, Dortmundu, Malmeu i Memingenu.

(foto: pixabay.com)