Viz Er povećao broj letova iz Niša

od: Aerodrom Konstantin Veliki

   Današnjim letovima ka Memingenu, Malmeu i Bazelu, avio – kompanija Viz Er kompletno je  obnovila svoj redovan putnički avio saobraćaj na aerodromu „Konstantin Veliki“ Niš, nakon donošenja odluke o otvaranju graničnog prelaza.

   Od danas iz Niša, avioni pomenute kompanije, lete ka pet destinacija, čime je u Niš potpuno vraćen redovan putnički avio saobraćaj u organizaciji Viz Era na nivo pre proglašenja pandemije. I ne samo da je vraćen, već je najavljeno i povećanje broja avio operacija ka Memingenu i Bazelu na tri puta nedeljno od 1. jula 2020. godine.

   Ranije je najavljena i postepena normalizacija saobraćaja nacionalne kompanije Er Srbija od 16. juna, a, prema informacijama kompanije Rajaner, povratak na niški aeordrom je najavljen za avgust mesec.

   Aerodromi Srbije očekuju dalju normalizaciju i poveđanje obima saobraćaja, kako sa niškog aerodorma, tako i sa aerodroma Morava u Kraljevu sa koga je najavljeno ponovno uspostavljanje linije za Beč od 30. juna.

   Podsećamo sve putnike da su i dalje na snazi mere prenevcije u borbi protiv širenja zarazne bolesti Kovid 19, i apelujemo da se pre dolaska na aerodrom pažljivo infomrišu o uslovima i načinu putovanja.

   Niš,  05. jun 2020. godine