PUTNIK INFO ZA PETAK 29.05.2020.

od: Aerodrom Konstantin Veliki

 Er Srbija obnavlja letove iz Niša i Kraljeva

Er Srbija, nacionalna aviokompnija Republike Srbije, ponovo pokreće letove iz Niša i Kraljeva. Planirano je da obnova letova iz Niša otpočne 16. Juna, a iz Kraljeva 30. Juna 2020. godine.

U periodu od 16. – 30. juna iz Niša će biti ponovo pokrenute linije do Frankfurta (Han) i Nirnberga, dok će se posle 1.jula leteti i do Hanovera, Salcburga i Tivta. Obnova letova iz Kraljeva za Beč planirana je od 30. juna 2020.godine. Tačan red letenja i nedeljne frenkfencije biće uskoro objavljen na sajtu  www.airserbia.com.

Očekujemo da će se nastaviti sa postepenom normalizacijom redovnog avio saobraćaja i vraćanja svih destinacija na našim aerodromima u narednom periodu, i da će pored Er Srbije i WizzAir-a i kompanija Ryanair uskoro početi da leti sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu.

Podsećamo sve putnike koji putuju sa aerodroma kojima upravljaju Aerodromi Srbije da moraju da se ponašaju i imaju sva neophodna dokumenta u skladu sa pravilima koje su nametnule države ka kojima se obavlja avio saobraćaj.

Molimo putnike da se ponašaju odgovorno prilikom boravka na aerodormu, da na aerodrom ne dolaze bez zaštitne maske i da prate uputstva koja su istaknuta u terminalnoj zgradi i koja će dobijati od našeg osoblja.

Aerodromi Srbije su preduzeli sve potrebne mere zaštite, kako bi putnici i zaposleni na aerodromu ostali bezbedni tokom boravka i rada.

Aerodromi Srbije će, kao i do sada, obaveštavati javnost o novostima vezanim za ponovno uspostavljanje redovnog putničkog avio saobraćaja.

Niš,  29. maj 2020. godine