PUTNIK INFO ZA PETAK 10.04.2020.

od: Aerodrom Konstantin Veliki

Obaveštavamo putnike Wizz Air-a da ova avio-kompanija produžava obustavu svojih letova ka i sa aerodroma u Nišu do 30. aprila. Uz prethodnu obustavu letova ka i sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd, svi letovi Wizz Aira u Srbiji su obustavljeni do kraja aprila. Ova mera je određena usled ograničenja svih letova iz Srbije koja su uvele srpske vlasti u okviru borbe protiv pandemije kovida-19.

Putnici sa kartama na koje se odnosi obustva letova će biti automatski informisani putem imejla ako su rezervaciju izvršili direktno preko sajta wizzair.com ili mobilne aplikacije ove avio-kompanije. 120 odsto originalne cene karte će biti automatski prebačeno na WIZZ račun putnika i taj iznos će moći da se iskoristi u naredna 24 meseca za kupovinu Wizz Air proizvoda i usluga. Putnici takođe mogu da se odluče za refundaciju u novcu – koja podrazumeva dužu proceduru – i biće obavešteni o neophodnim koracima za bankovni transfer ili transfer na bankovnu karticu u odvojenom imejlu. U tom slučaju putnici imaju pravo samo na 100% originalne cene karte. Putnici koji su karte rezervisali preko putnih agencija – uključujući onlajn putne agencije – treba da se obrate kompaniji od koje su kupili karte.

Wizz Air se izvinjava zbog mogućih neprijatnosti izazvanih zabranom putovanja i naglašava da su bezbednost i dobrobit putnika i posade najvažniji prioritet ove avio-kompanije.
Za dodatne informacije posetite sajt wizzair.com.